Popularni Viber ima nove i vrlo korisne mogućnosti u novoj verziji aplikacije

Mobilna aplikacija za besplatne pozive i poruke Viber lansirala je ažuriranje za iOs i Android, koje će donijeti mogućnost videopoziva. Inače aplikaciju koristi oko 400 milijuna korisnika diljem svijeta, a ove godine ju je kupila japanska tvrtka Rakuten za i ne tako velikih 900 milijuna dolara. U tekstu donosimo kojim će još novitetima biti obogaćen Viber.

Vrlo popularna i korištena aplikacija za slanje besplatnih poziva i poruka Viber, lansirao je ažuriranja za iOs i Android koji donosi mogućnost videopoziva, piše CNET. Uz spomenute nadogradnje korisnicima se otvara još nekoliko usluga, piše portal hrvatskih srednjih škola – srednja.hr.

Viber 5.0 dakle sada će mobilnim korisnicima omogućiti uspostavljanje besplatnih videopoziva bilo gdje na svijetu. Odlična je okolnost da nadogradnja funkcionira između različitih platformi pa dakle posjednici Appleovih uređaja mogu komunicirati s onima na Androidu i obrnuto.

Zanimljivo da korisnici aplikacije također mogu pokrenuti videokomunikaciju i putem osobnih računala.

Među novim pogodnostima je i brzo dodavanje kontakata pomoću QR koda, a Appleovi korisnici mogu primijeniti određena unapređenja pri proslijeđivanju poruka s fotografijama.

Verzija aplikacije za Android dobila je pak novi, osvježeni dizajn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...