Rozga priznala: “Prvi poljubac ostao mi je u ružnom i gorkom sjećanju”

Jelena Rozga uvijek ima pune ruke posla. Trenutno se odmara nakon što je odradila vrhunski koncert na Karlovačkim danima piva, no već su u tijeku priprema za nastup na Rujanfestu 12. rujna, kojeg njezini brojni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju.

Velik broj njezinih hitova kao što su ‘Bižuterija’, ‘Nirvana’ i ‘Solo igračica’ zavladao je glazbenim top ljestvicama, no Jele je priznala da sa svakom novom pjesmom osjeća veliki pritisak jer zna da svi očekuju isti uspjeh kao i kod one prethodne.

‘Svaki put kada izađe nova pjesma, ja sam pod stresom. S pjesmom ‘Život je čudo’ on je još veći. Ljudi očekuju da ponovim uspjeh prethodnih hitova. Radimo polako, pjesmu po pjesmu, jer ne želim žuriti s albumom. Ako mi pjesma ne legne, ja je ne uzimam. Zbog toga kasnim s novim CD-om koji je trebalo izaći prije nekoliko mjeseci, ali nadam se da će izaći u rujnu’, kaže Rozga, piše Puls.

Priznaje da je trenutno sretna u životu i uživa u uspjehu koji joj je donio njezin novi singl ‘Život je čudo’. Lijepu pjevačicu često prozivaju najatraktivnijom pjevačicom, no ona objašnjava da nije uvijek bila zavodnica.

‘Nisam bila zavodnica, a sjećam se, nažalost, i prvog poljupca. Ostao mi je u ružnom i gorkom sjećanju. Moram priznati da mi se nije baš svidio’, kaže.

‘Naravno da sam u životu poklonila svoju ljubav i nekim pogrešnim ljudima, naravno da sam pustila suzu i patila, ali koliko god ljubavi mogu dati nekome, toliko ga lako mogu zaboraviti i izbrisati kada me povrijedi. Klasičan odgovor na pitanje preko čega ne bih prešla u vezi svakako je nevjera, ali bih dodala i nepoštivanje, skrivanje i laganje’, dodaje slavna Jelena Rozga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...