Upravljanje inicijalnim obrazovanjem nastavnika u Zadru od 22 do 25 rujna

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta organizira u Zadru prvu međunarodnu radionicu o temi „Upravljanje inicijalnim obrazovanjem nastavnika“, u sklopu Radne skupine Europske komisije za izradu strategije Education & Trainig 2020: „Školske politike – Inicijalno obrazovanje nastavnika“.

Trodnevnu radionicu, na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz područja inicijalnog obrazovanja nastavnika iz 12 europskih zemalja (Belgija, Cipar, Njemačka, Danska, Španjolska, Francuska, Hrvatska, Irska, Malta, Nizozemska, Norveška, Švedska) otvorit će Sabina Glasovac, pomoćnica ministra za odgoj i obrazovanje u ponedjeljak 22. rujna 2014. u 9:00 sati  u Hotelu Kolovare,  Bože Peričića 14.

Drugog dana radionice,  u utorak 23. rujna 2014., sudionicima će se obratiti prof. dr. sc. Vedran Mornar ministar znanosti, obrazovanja i sporta u Rektoratu Sveučilišta u Zadru, Ulica Mihovila Pavlinovića 1, u 9.30 sati.

U terminu od 10:00 – 10:15 sati ministar će dati kratku izjavu za novinare  zajedno s prof. dr. sc. Antom Uglešićem, rektorom Sveučilišta u Zadru i dr. sc. Borisom Jokićem, istraživačem Instituta za društvena istraživanja Centra za istraživanje i razvoj obrazovanja (CIRO)u Zagrebu, jednim od autora  nove Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...