Uskoro se bliži rok završetka Poliklinike, no od radne opreme “nema ni ‘o'”!

Kraju se uskoro privode radovi na novoj zadarskoj Poliklinici. Uređena je autobusna stanica, okoliš će biti gotov kroz nekoliko dana a unutar samog objekta dovršavaju se sitni radovi te se sprema konačno čišćenje.

Prema riječima sanacijske upraviteljice, Mirjane Mrčela, do kraja mjeseca Poliklinika bi trebala postaviti vlastitu trafostanicu koja je ujedno i preduvjet za spajanje na javnu električnu mrežu.

– Očekujemo njenu isporuku a samim time i montažu, okoliš smo skoro završili a cijelo ovo vrijeme prikupljamo i potrebnu dokumentaciju za predavanje zahtjeva za tehnički pregled, kazala je Mrčela.

Do kraja tekućeg mjeseca, dakle rujna, trebao bi biti poznat datum tehničkog pregleda, no – ima li on smisla. Sam smisao, dakako, opravdan je dozvolom za početak korištenja same zgrade i njen početak rada, no postavlja se pitanje – na čemu će zaposlenici raditi.

Zaključno, unutar narednih 30 ili 45 dana, Zadar će napokon dobiti završenu i spremnu zgradu nove Poliklinike. No kojom medicinskom opremom će ona biti opremljena, ostaje za vidjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...