Zadar, Fenerbahҫe, Galatasaray i drugi velikani vrhunska su promocija zemlje

Ususret početku prestižnog košarkaškog Zadar Basketball Tournamenta, zadarski Tornado na tribinama dočekuje ponajbolje košarkaške momčadi Europe.

– Tornado je od početka podržao odigravanje turnira u Zadru. Smatramo da je ovo odlična prigoda da se sadašnji igrači, Zadrani i svi navijači KK Zadra podsjete na slavnu povijest našega kluba. Zadar je uvijek bio velikan Hrvatske košarke te s velikanima zaslužuje igrati, poručuju iz Tornada. Na Višnjiku se očekuje dolazak gostujućih navijača, posebno žestokih rivala Fenerbahcea i Galatasaraya, a Tornado će zasigurno biti spreman i za njih.

Udruga navijača Tornado danas broji oko 300 članova. Broj varira iz sezone u sezonu, ali postoji kvalitetna jezgra skupine koja održava konstantu u brojnosti i navijanju te se može reći kako su vodeći dvoranski navijači u Hrvatskoj Tornado je oduvijek poznat po svojoj neizostavnoj podršci KK Zadru u Hrvatskoj i Europi. Od utakmica u Jazinama pa do sadašnjih na Višnjiku, uvijek su prisutni na tribinama. Iako su sada dalje od parketa nego u legendarnim Jazinama, njihovo navijanje i dalje je prepoznatljiva i nezamjenjiva karakteristika utakmica KK Zadra.

U četiri dana turnira u Zadar dolaze najbolje momčadi današnjice, a KK Zadar i zagrebačka KK Cedevita branit će boje Hrvatske. Njemačka Alba Berlin, turski Daraussafaka Dogus, Fenerbahҫe Ulker i Galatasaray Liv Hospital pokušat će osvojiti naslov prvog pobjednika Zadar Basketball Tournamenta.

Momčadi igraju u dvije skupine, a dvije dnevne utakmice igraju se u terminima od 18 i 20.30 sati. Cijena ulaznice za košarkaški spektakl je 40 kuna za dnevnu ulaznicu za tribine (dvije utakmice), a paket ulaznica za četiri dana (devet utakmica) je po cijeni od 130 kuna. Cijena dnevne ulaznice za tribinu obiteljski VIP je 50 kuna, a paket ulaznica za 160 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...