Bogat vikend na Višnjiku: U subotu odbojka i košarka, u nedjelju ABA liga

U prvom kolu 1.A hrvatske odbojkaške lige u pomoćnoj dvorani broj 4 u 17.00 sati OK Zadar dočekuje OK Ceturion iz Pule.

Također, u subotu, u prvom kolu A-1 ženske košarkaške lige u 18.00 sati sastaju se ŽKK Zadar i ŽKK Medveščak. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 3.

KK Jazine Arbanasi domaćin je KK Trogiru u prvom kolu A-2 lige jug. Susret je na rasporedu u 20.30 sati u pomoćnoj dvorani broj 3.

Nedjelja u centralnoj dvorani, s početkom u 19.00 sati, rezervirana je za treće kolo ABA lige u kojem KK Zadar dočekuje KK Levski Sofija. Prodaja karata je na dan utakmice od 10.00 do 19.30 sati, a biti će otvoreni ulazi B, D, VIP i Press.

Također u nedjelju, u 20.30 sati u pomoćnoj dvorani broj 2 na rasporedu je prvi svečani koncert Zadarske filharmonije. Na repertoaru su slijedeće izvedbe: P.I.Čajkovski: Romeo i Julija, W.A.Mozart: Simfonija br.31 Pariz, Dražena Župan: Alanova Poema (praizvedba). Dirigent je Dražena Župan, a gosti KUD Zemunik, Klapa Kožino, Klapa Kondura, Zbor Osnovne Škole Šimuna Kožičića Benje. Karte se mogu kupiti u agenciji Aquarius i na ulazu na dan koncerta. Veselimo se vašem dolasku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...