“Dite zadarsko” poziva sve od 4 do 11 godina da im se pridruže u školi

Univerzalna sportska škola „Dite zadarsko“ počela je s radom. Pozivaju se sva djeca 4. do 11. godine života koja su zainteresirana za uključivanje da dođu u našu školu. Upis su u tijeku.

Osnovni cilj naše škole jest poticati višestrani psihosomatski razvoj djece, razvijati zdravstvenu kulturu u svrhu čuvanja i unapređenja vlastitog zdravlja i zdravlja okoline.  Stvoriti kod djece čvrste navike zdravog načina življenja koristeći se sredstvima tjelesne i zdravstvene kulture, prirodnim i drugim čimbenicima, te pružiti djeci mogućnosti za stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika potrebnih za prilagodbu novim motoričkim aktivnostima, kažu iz Diteta zadarskog.

U ponedjeljak  i  utorak 6 i 7. listopada održano je natjecanje u „Mini“ Basketu koje se odvijalo u dvorani UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE „DITE ZADARSKO“ na Bokanjcu. Radi se o sportskom projektu kojemu je osnovni cilj djeci pružiti mogućnost da se natjeću i pokažu vještine baratanja s loptom i kretanja u igri koje su do sad naporno uvježbavala i pripremala se za natjecanje.

Ovakav način natjecanja pružio je djeci i dodatnu motivaciju za treniranje kad znaju da sve naučeno mogu pokazati na natjecanju.

Možemo zaključiti da su se naša djeca pokazali u jako dobrom  svjetlu i prikazali vrlo dobre vještine . Te da su nas ugodno iznenadili sa jako dobrim postignućima u „MINI“ BASKETU.

I ovim natjecanjem  smo pokazali da uspješno izvršavamo planirane ciljeve  rada koji se sastoji  od  odabira  najpogodnijih kinezioloških sadržaja koje će djeca implementirati u razne igre i tipove treninga. Kroz prakticiranje raznih modela i tipova treninga utječemo na razvoj primarnih motoričkih znanja i vještina u vidu svladavanja otpora, prepreka i snalaženja u prostoru.

Već za nekoliko dana očekuju nas nova uzbuđenja i natjecanja u našoj školi, te se svi veselimo novim izazovima.

Sve informacije na www.ditezadarsko.hr  ili  na broj mob. 098/175-0140.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...