Cestitka_Uskrs

Forum Experience Trio na Kalelargi

Nakon tri koncerta rezervirana ponajviše za rock sladokusce, program Forum Blues Bara večeras se ponovno okreće jazzu i bluesu te kao atrakciju predstavlja splitski Forum Experience Trio – bend prigodno nazvan za nastup u kafiću na Kalelargi.

Goran Cetinić – Koća, vokalni i gitaristički virtuoz, zajedno je s Goranom Slavičekom na basu i Vladimirom Kragićem na bubnjevima (The Pure Trio) u svibnju ove godine kreirao jedinstveni doživljaj za poklonike ostavštine J.J. Calea, Muddy Watersa, Freddie Kinga, Miles Davisa i Wes Montgomeryja. Bila je to svirka koja se danima kasnije prepričavala na glavnoj zadarskoj ulici, a u lokalnim glazbenim krugovima najčešće su se postavljala pitanja poput: “Tko je i odakle dolazi taj vunderkind Koća?”

Oni koji su propustili koncert gradivo će moći nadoknaditi u večeras, s početkom u 22 sata, kada će Splićani kreativnim čitanjem standarda ponovno podsjetiti na najbolju tradiciju jazz, blues i laid back velikana. Umjesto Kragića za bubnjevima će ovaj put sjediti jazz rutiner Jadran Dučić Čićo, a svojom će reputacijom prizvati još upečatljivije iskustvo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...