Gradonačelnik Kalmeta nizao uvrede na račun Pupić Bakrača: “Budala! Svatko danas može biti vijećnik!”

Iako su svi, evidentno, osim vladajućeg HDZ-a očekivali minimalno ispade pojedinih vijećnika na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Zadra, i ova se sjednica pretvorila u lakrdiju.

Vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, opet je iznio pitanje preimenovanje Široke ulice na dnevni red te je odbio maknuti se s govornice. Uslijedila mu je opomena te udaljavanje iz vijećnice. No, kako se prema njgegovom tumačenju ustanovilo da zaštitarska služba nema ovlasti udaljiti ga, isti već više od 5 sati odbija napustiti govornicu.

Unatoč nizu obećanja kako će se pitanje Kalelarge naći na Gradskom vijeću, zatim promjene smjera vjetra i njihovog mišljenja, vladajući HDZ ponovno je odlučio prekinuti sjednicu a sam gradonačelnik Kalmeta uputio je i niz neciviliziranih, pogrdnih izjava prema vijećniku Pupić Bakraču nazvavši ga budalom, konstatirajući kako svaka budala danas može postati gradski vijećnik.

Sve a ne ozbiljan gradski posao ni danas neće, evidentno, biti obavljen a javnost će još jednom ozbiljnu instituciju Vijeća spominjati u najgorem mogućem svjetlu. Do kada? Valjda ni tome kraja nema jer predsjedniku Vijeća, Živku Kolegi, te ostalim vijećnicima jedino u interesu jest ušutkavanje neistomišljenika.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...