I danas sunčano s temperaturama do 26 Celzijevih stupnjeva

Danas će biti pretežno sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme. Oblačnije se očekuje na sjevernom Jadranu gdje prema kraju dana može pasti i malo kiše.

U kopnenim krajevima ujutro mjestimice magla. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na Jadranu jugo i jugozapadnjak, na južnom dijelu sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura kretat će se uglavnom između 21 i 26 stupnjeva Celzijevih, u gorskim krajevima malo niža, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Magla jutros smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocestama, A1 između Zagreba i Karlovca, Žute Lokve i tunela Sveti Rok te čvorova Maslenica i Zadar 2, A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Nove Gradiške te A4 Zagreb-Goričan između Zagreba i Brezničkog Huma, javlja Hrvatski autoklub.Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a kroz tunel Brinje u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom usporeno.

U zoni čvora Zaprešić na autocesti A2 Zagreb-Macelj, nije moguć prolaz državnom cestom DC1 iz smjera trgovačkog centra Westgate-a u smjeru Zagreba (Aleja Bologne), a između čvorova Jankomir i Zaprešić (od 3. km + 500 m do 5. km + 650 m) u smjeru Zaprešića vozi se jednim trakom.

Za sav promet, zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...