Iva Jerković i Fani Stipković u bombastičnom izdanju!

Ivi Jerković i Fani Stipković kupaći kostimi pristaju sjajno, što su pokazale i novim fotkama objavljenim na Instagramu.

Dvije manekenke i prijateljice imale su bajkovit vikend. Iva Jerković i Fani Stipković sunčan dan provele su na plažama Dugog otoka, ali – radno. Ondje su, naime, snimale editorijal za novu kolekciju kupaćih kostima brenda Khongboon Swimwear, a s kojim je lijepa i svestrana Fani ostvarila suradnju.

Nakon što je uspješno diplomirala na madridskom fakultetu i postala magistra televizije, novinarka Fani Stipković napokon ima vremena i za svoju drugu ljubav – modu. Podsjetimo, prije dvije godine, predstavila je prvu kolekciju kupaćih kostima za domaći brend Pletix, koja je osvojila mnoge žene, a potom je godinu dana kasnije u Beogradu predstavila svoju kolekciju kupaćih kostima Six Senses.

Idilično putovanje na Maldive i posjet jednoj od najljepših plaža na svijetu Six Senses – Laamu bili su inspiracija za kupaće kostime s potpisom Fani Stipković, a ulogu modela povjerila je tada Tatjani Dragović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...