Kako jednostavno izbjeći lošu vezu

Loša veza nam ne treba, ma koliko bili očajni i sami, pa je dobro znati što treba napraviti kako bi se izbjegla još jedna patnja i muka s likovima iz bajke.

Za početak, vjerujte svojoj intuiciji. Sigurno će biti u pravu, dat će vam jasno do znanja da je osoba s kojom pokušavate ostvariti vezu pogrešna za vas. Čim vam želudac ili glava jave da nešto nije u redu – poslušajte.

Druga važna stvar je da odlučite što zapravo tražite od veze i da ne radite kompromise oko toga. Napumpajte si samopouzdanje, prihvatite sve svoje dobre i loše strane i odlučite koji vam je prag tolerancije – ispod njega nemojte ići ni slučajno.

Za kraj – prvi dojam može biti pogrešan, ali drugi ni slučajno. Ako vam tip na prvom spoju ide na živce ili niste sigurni što mislite o njemu, otiđite i na drugi, no nakon toga donesite definitivnu odluku o tome je li on osoba za vas ili nije.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...