Kalmeta opovrgava Sapunarov iskaz: “Lažima skreću pažnju s važnijih problema!”

U nekoliko navrata kada sam Zdravku Livakoviću predavao novac izvučen preko Premilovca, Livaković mi je govorio da je to novac za Kalmetu i za Zadar. Ja sam iz toga shvatio da dio tog novca Livaković predaje osobno Kalmeti, dok se preostalim dijelom financiraju političke struje bliske Kalmeti i Livakoviću u Zadru – upravo tim riječima Josip Sapunar, ponovno je, u priču oko izvlačenja novca iz HAC-a upleo zadarskog gradonačelnika Božidar Kalmetu.

– Riječ je o lažima koje sam još prošle godine čitao po medijima koji su objavljivali sadržaj Sapunarovih iskaza. Od tada, pa sve do danas, te su laži i podmetanja više puta ponavljane i korištene u dnevno političke svrhe, izjavio je Kalmeta komentirajući Sapunarove navode.

Nastavljajući komentirati izjave Josipa Sapunara koje je objavio Jutarnji list, Kalmeta je kazao kako je sve, očigledno, igra da se skrene pažnja s puno važnijih problema koji su zadesili Hrvatsku.

– Ponavljanje jednih te istih laži i danas, može značiti samo potrebu da se skrene pozornost s nekih drugih, puno važnijih tema i skandala sadašnje vlasti i kudikamo važnijih političara nego što sam ja, dodao je Kalmeta.

Na pitanje zašto bi to činili upravo sada, kratko nam je odgovorio:

Zato što im i osobni i stranački rejting nezaustavljivo pada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...