Najstarija Viranka doživjela stotu: Baka Ljubica proslavila 100. rođendan!

U društvu brojne obitelji i prijatelja najstarija mještanka otoka Vira Ljubica Vučetić u dobrom duhu proslavila je stoti rođendan.

Vitalna i bistra baka Ljubica dočekala je u obiteljskoj kući Vučetića u naselju Torovi sve goste, pozdravila ih te recitirala stare virske pjesme i molitve, a potom s čašom šampanjca nazdravila za dobro zdravlje i vjeru u boga.

Dico moja, ne virujte onima koji kažu da boga nema. Samo molite za zdravlje i bog će vas čuti, svima je poručila baka Ljubica objašnjavajući dugovječnost.

Ljubica Vučetić i obitelj

 

Na rođendanu bake Ljubice i obiteljskom okupljanju Vučetića 17. listopada u Torovima svoju prabaku, baku i majku posjetili su sinovi, unuke i unuci te praunuke i praunuci iz Vira, Zadra, Rijeke i otoka Krka.

Baku Ljubicu koja živi s kćerkom Marijom i 91-godišnjom sestrom Cvitom posjetila je i delegacija Općine Vir predvođena zamjenikom načelnika Općinskog vijeća Veseljkom Orlićem, direktorima komunalnih poduzeća te djelatnicima Općine Vir i poduzeća „Vir turizam“, koji su najstarijoj Viranki poklonili cvijeće, slavljeničku tortu, šampanjac i želje za dugo i dobro zdravlje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...