Od sada na zatvorenom plivalištu Višnjika sudjelujte u Aqua aerobicu

Iz Zatvorenog plivališta Višnjik stiže nova ponuda za sve naše korisnike u vidu novog programa aqua aerobica. S novim programom obogatili smo našu već postojeću ponudu koja uključuje zdravstveno plivanje, rekreativno plivanje i školicu sinkroniziranog plivanja.

Aqua aerobic je princip vježbanja prihvaćen u cijelom svijetu, a uključuje glazbu i tjelesnu aktivnost, te u njemu mogu sudjelovati osobe različite tjelesne kondicije što je velika prednost ove aktivnosti. Trening je siguran i efikasan, a pruža dobru zabavu prilikom vježbanja u grupi.

Nudimo vam raznovrsne vježbe sa i bez rekvizita koje su od velike koristi osobama s problemima sa kralježnicom, koljenima i ostalim lokomotornim sustavom. Utječe na poboljšanje tonusa mišića, opću kondiciju i poboljšanje općeg fizičkog stanja. Idealan je za osobe koje imaju problema s celulitom jer utječe na ubrzanje mikrocirkulacije, te za osobe koje žele reducirati prekomjernu tjelesnu težinu.

Upisi za program aqua aerobic biti će otvoreni od 01.listopada 2014. Prijaviti se može na recepciji Zatvorenog plivališta Višnjik ili sa web stranice www.visnjik.hr preuzeti upitnik i poslati faks na broj 494-877. Termini su 3 x tjedno: utorak, četvrtak i petak od 20.00-21.00 sati. Program započinje 14. listopada 2014. (utorak). Veselimo se Vašem dolasku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...