Otkriven novi propust u iOS 8 OS-u koji briše iWork dokumente s vašeg uređaja

Izlaskom nove verzije Appleovog mobilnog operativnog sustava iOS 8 pojavile su se vijesti o nekoliko pronađenih bugova. Njima se sad pridružio još jedan tek otkriveni bug.

Određen broj korisnika je prijavio bug u opciji iOS-a koja uključuje vraćanje cijelog sustava na početne tvorničke postavke (Reset All Settings).

Naime, ta opcija osim vraćanja na tvorničke postavke uzrokuje i trajno brisanje dokumenata koji su prisutni na Appleovoj usluzi iCloud Drive.

Neki od korisnika prijavili su kako ovaj bug briše dokumente koji su povezani s iWork aplikacijama, tako je u slučaju jednog korisnika izbrisan sadržaj iWork dokumenata, no ostali dokumenti nisu obrisani te su ostali gdje su i bili.

U testiranju koje je provela web-stranica MacRumors, nakon uporabe opcije vraćanja na tvorničke postavke izbrisani su svi iWork dokumenti koji su bili pohranjeni u iCloud Drive servisu na iPhone uređaju i na iCloud.com web-stranici.

Nakon sinkronizacije s Mac računalom koje je koristilo operativni sustav OS X Yosemite, iWork dokumenti su nestali i s tog računala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...