Prvi festival Raspjevane Hrvatske

Roditelji čija se djeca bave pjavanjem, pokrenuli su projekt Raspjevana Hrvatska. Cilj projekta je promicanje hrvatske zabavne glazbe kroz mlade ljude koji imaju besprijekoran talent ali zbog medija i društava koji favoriziraju, u većini slučajeva, nemoralne prizore, te neki na tome grade svoju pjevačku karijeru, talentirani mladi ljudi ne mogu se pokazati i dokazati. Iz tog razloga Raspjevana Hrvatska je projekt koji ide iz županije u županiju Lijepe naše i daje priliku mladim pjevačkim talentima da se pokažu.
Pobjedniku finala Raspjevane Hrvatske snimit će se CD.

Prvi festival Raspjevane Hrvatske će se održati u školskoj sportskoj dvorani u Općini Poličnik, 10.10. 2014. s početkom u 20:00 sati.

Osim pjevača koji će se natjecati, žiri će biti sastavljen od popularnih pjevača koji će goste zabavljati s nekoliko svojih najpopularnijih pjesama. Voditeljica Prvog glasa Hrvatske je diva hrvatske glazbene scene Marina Tomašević, a bend koji će pratiti pjevače je Grupa Dalmatico, čiji je frontman Šime Ivčić, sin pokojnog Vedrana Ivčić i nećak Tomislava Ivčića i Đanija Maršana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...