Prvi put u povijesti raspoloživi prostor za sajam je tri tjedna prije početka sajma unaprijed rasprodan!

Prvi put u povijesti 16-godišnjeg neprekidnog rasta sav raspoloživi prostor za sajam je tri tjedna prije početka sajma unaprijed rasprodan! Ugovoreno je preko 275 izlagača koji će izložiti preko 290 plovila.

Treća izlagačka hala koja je prije samo 4 godine bila samo ideja, ove godine će biti udvostručena i tako postati najveća na sajmu sa novim yacht charter info Centrom gdje će se predstaviti preko 1000 plovila i prezentacijski prostor za praktičke radionice i nadogradnju plovila.

Sajam ovu godinu dobiva i „Kamperski kutak” gdje će izlagači predstavljati najnovije modele kampera, kamp prikolica i mobilne kućice. Posljednjih godina u svijetu postaje trend među nautičarima da prihvate cestovno krsterenje kao životni stil. Posjetitelji koji dođu na sajam u takvim vozilima imat će posebnu cijenu smještaja u Ilirijinom kampu Soline s četiri zvjezdice.

BBS postao 34. član uglednog IFBSO-a (međunarodna udruga organizatora nautičkih sajmova).

Ove godine u Istanbulu, Biograd Boat Show je prihvaćen za 34-tog člana IFBSO-a, zbog svoje uloge u europskoj nautičkoj industriji, inovativnom pristupu organizacije i uspjeha u stvaranju “Boat Show doživljaja”

Srednjoeuropski sajam na moru

Ovogodišnji Biograd Boat Show će još jednom oboriti record i nastaviti niz od 16 godina kontinuiranog rasta. Prošireni izlagački prostor rasprodan je već 3 tjedna prije početka sajma as više od 275 ugovorenih izlagača i oko 300 izloženih plovila.

Izlagačka hala C

Treća izlagačka hala koja je prije samo 4 godine bila samo ideja, ove godine će biti udvostrućena i tako postati najveća na sajmu. Uključivat će Yacht Charter info centar i prezentacijski prostor u kojem će se održavati demonstracijske radionice vezane uz održavanje plovila, motora i opreme u organizirane u suradnji s magazinom Burza nautike.

Biograd Boat Show 2012 (Foto: Ivan Katalinić / Antena Zadar)

Yacht charter informacijski centar

Novitet na ovogodišnjem sajmu, osmišljen s ciljem ujedinjenja charter ponude izlagača koji su rašireni po sajmu. Na jednom središnjem dijelu posjetitelji i agenti će moći dobiti informacije i ponude za više od 600 charter plovila.

Posebne pogodnosti Biograd Boat Showa

· Više od 100 rabljenih plovila izloženih prema strogim BBS pravilima
· Najbolji program sastanaka i prezentacija za rekreativce i profesionalce u nautici
· Naš 36 metarski event ship Nada raditi će besplatne promo vožnje, te služiti i za održavanje sastanaka i prezentacija
· Polupodmornice i brzi gumenjaci će nuditi besplatne vožnje za sve posjetitelje sajma
· Naš legendarni zabavni program nudi mnoštvo otvorenih zabava s glazbom u živo, besplatnom hranom i after party-e u gradu
· Festival izvornosti nudi obilje domaće hrane, pića i rukotvorina
· 4 regate će se održati za vrijeme sajma: Austrijsko offshore prvenstvo, Pitter End of Season Cup, Elan 210 Match racing i BBS regata

Biograd Boat Show

Boat Show doživljaj

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo „Boat Show doživljaj”, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Pristup do srednje-europskih klijenata

Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja. Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju. Ove godine bilježimo daljnji rast broja izlagača iz europskih zemalja zahvaljujuči ulasku u Europsku uniju.

Biograd Boat Show 2012 (Foto: Ivan Katalinić / Antena Zadar)

Posebna ponuda hotelskog smještaja

Posebna ponuda hotelskog smještaja za posjetitelje i izlagače u Ilirija hotelima od 39,00€ po osobi. Više informacija na [email protected] ili tel. +385 (0)23 383 556.

BBS ver. 16.0

Ovogodišnji sajam je nazvan BBS ver. 16.0 “open source” događaj na kojem izlagači nude inovativnosti koje čine svaki sajam jedinstvenim iskustvom. Inovacije će biti vidljive na sajmu, a kompletan pregled prošlogodišnjeg sajma možete vidjeti uz pomoć jedinstvenog 360° Virtual tour-a, sa 70 preglednih točaka, interaktivnom mapom i mogućnošću slanja vlastitih razglednica sa bilo kojeg mjesta na sajmu. Posjetite www.bbs.com.hr

Cijena ulaznice iznosi 35,00 Kn, a za djecu do 14 godina ulaz je besplatan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...