Radionica upcyclinga u KLOOZ-u

U klubu mladih KLOOZ će se u ovaj petak 24.10. s početkom u 17.00h održati (besplatna) kreativna radionica upcyclinga. Molimo Vas da objavite poziv u Vašem mediju.

Nakon kratkog teorijskog uvoda o procesu upcyclinga, polaznici će se upoznati sa konkretnim primjerima gdje se sve upcycling može primjeniti i kako to kroz svakodnevno ponašanje može biti način života. Posebno će se istaknuti da kroz proces upcyclinga, kada stvaramo nove predmete od potrošenih ambalaža i slično, radimo i na osobnom rastu (na svojim praktičnim sposobnostima, kreativnim sposobnostima i ekološkoj osviještenosti).

U drugom, praktičnom dijelu, polaznici će se samostalno upustiti u kreativni proces upciklaže. Promatrajući neke odbačene predmete, pokušati će osmisliti kako bismo mogli prenamijeniti jedan predmet u drugi umjesto da ga bacimo u smeće. A nakon toga ćemo te prenamijene i ostvariti.

Voditelji radionice su predstavnici udruge za promicanje zdravog i cjelovitog načina života Ekoartha iz Zagreba. Više o njima: https://www.facebook.com/udruga.ekoartha

Broj polaznika je ograničen, a prijave su na mail: [email protected] ili na telefon 023/315-673 do 24.10.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...