U ponedjeljak započinju radovi na Trpimirovoj obali: Na kanalizaciju će se utrošiti oko 20 milijuna kuna

U Ulici kneza Trpimira, točnije odd lučice Vitrenjak do MIOC-a u ponedjeljak 6. listopada započinju radovi na izgradnji javnog sustav odvodnje.

Prva faza radova uključuje izgradnju crpne postaje Park čija se vrijednost procjenjuje na 5,3 milijuna kuna, a paralelno će se raditi na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže koja će obuhvatiti ulice Asje Petričić, Đure Sudete i Tina Ujevića zajedno s pripadajućim okolnim ulicama koje će se odmah spojiti na kanalizacijski sustav. Vrijednost ovih radova teži 14 milijuna kuna.

U ponedjeljak će se na terenu sastati Prometna policija, predstavnici Grada Zadra, Odvodnje, pregledat će se teren i u popodnevnim satima ili najkasnije u utorak ujutro taj dio Obale kneza Trpimira zatvorit će se za promet, odnosno bit će postavljena posebna prometna regulacija. Nekoliko mjeseci u tom će dijelu grada biti otežana prometna komunikacija, kazao je Darko Kasap, pročelnik UO za prostorno uređenje i graditeljstvo.

Uz najavu sutrašnjih radova, Kasap je najavio i radove na četiri sekundarne mreže u Diklu, Arbanasima, Ričinama i u Ulici Matije Gupca, koji bi trebali započeti kroz dva do tri tjedna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...