U STARIGRAD PAKLENICI

U Starigradu se do 30. listopada održava “8. Kongres hrvatskog kampinga”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Predstavnici kampova, turističkih institucija, međunarodnih i hrvatskih stručnjaka specijaliziranih za kampove i turizam te tvrtki koje nude opremu i usluge za kamping industriju okupit će se od 28. do 30.10.2014. godine na 8. Kongresu hrvatskog kampinga, u Starigrad Paklenici (hotel Alan).

Kamo ide  hrvatska kamping industrija? Koji su najveći izazovi pred sektorom koji ostvaruje čak četvrtinu hrvatskog turističkog prometa i u jednom danu nudi smještaj za čak 240.000 turista?

Godina 2014. bila je po mnogočemu je specifična i u punoj je mjeri otkrila  prednosti i slabosti hrvatskoga turizma, pa tako i kampinga.  Odgovor na njih, izazovi u razvoju i  nova kvaliteta hrvatskog kampinga aktualne su teme kojima je  posvećen najveći godišnji  skup kamping sektora – 8. Kongres hrvatskog kampinga kojeg organizira  Kamping udruženje Hrvatske (KUH). Ovaj je skup već tradicionalno mjesto razmjene znanja i iskustava u kamping sektoru.

Dolazak na Kongres najavili su  Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Daglas Koraca, zamjenik  ministra turizma RH. Trećeg dana ovog godišnjeg okupljanja kamping industrije održava se izborna Skupština Kamping udruženja Hrvatske.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar