U Starigradu se do 30. listopada održava “8. Kongres hrvatskog kampinga”

Predstavnici kampova, turističkih institucija, međunarodnih i hrvatskih stručnjaka specijaliziranih za kampove i turizam te tvrtki koje nude opremu i usluge za kamping industriju okupit će se od 28. do 30.10.2014. godine na 8. Kongresu hrvatskog kampinga, u Starigrad Paklenici (hotel Alan).

Kamo ide  hrvatska kamping industrija? Koji su najveći izazovi pred sektorom koji ostvaruje čak četvrtinu hrvatskog turističkog prometa i u jednom danu nudi smještaj za čak 240.000 turista?

Godina 2014. bila je po mnogočemu je specifična i u punoj je mjeri otkrila  prednosti i slabosti hrvatskoga turizma, pa tako i kampinga.  Odgovor na njih, izazovi u razvoju i  nova kvaliteta hrvatskog kampinga aktualne su teme kojima je  posvećen najveći godišnji  skup kamping sektora – 8. Kongres hrvatskog kampinga kojeg organizira  Kamping udruženje Hrvatske (KUH). Ovaj je skup već tradicionalno mjesto razmjene znanja i iskustava u kamping sektoru.

Dolazak na Kongres najavili su  Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Daglas Koraca, zamjenik  ministra turizma RH. Trećeg dana ovog godišnjeg okupljanja kamping industrije održava se izborna Skupština Kamping udruženja Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...