Vedrana Kevrić imenovana ravnateljicom INOVAcije kao jedina kandidatkinja

Na 3. sjednici Upravnog vijeća održanoj 30. rujna 2014. godine, Upravno vijeće INOVAcije je na temelju razmotrene natječajne dokumentacije, jednoglasno odlučilo imenovati Vedranu Kevrić, dipl. oec. ravnateljicom Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija za predstojeće četverogodišnje razdoblje.

Vedrana Kevrić diplomirana je ekonomistica iz Zadra sa 22 godine radnog iskustva u struci od čega 18 godina na rukovodećim pozicijama (rukovoditeljica financijske podrške „Pliva“d.d., pomoćnica direktorice Razvojne agencije Zadarske županije) , sa 6 godina radnog iskustva na pripremi EU projekata te C1 razinom znanja engleskog jezika (visoka aktivna razina) kao i poznavanjem portugalskog, francuskog i njemačkog jezika.

Pri donošenju odluke, svi su se članovi Upravnog vijeća složili da je dosadašnji rad kandidatkinje kvalitetan i sveobuhvatan. Uzimajući u obzir savjesno i odgovorno vođenje razvojnih projekata i sudjelovanja u izradi strateških dokumenata te iskustvo u gospodarstvu, razvidno je da posjeduje sposobnosti tražene u natječaju za imenovanje ravnatelja/ice Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija.

Na raspisani natječaj, unutar natječajnog roka, pristigla je jedna prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...