Zahvatilo nas prvo zahlađenje: Evo što nas čeka sljedeća tri dana

U četvrtak će biti promjenjivo oblačno uz sunčana razdoblja. Najviše oblaka bit će na otvorenom moru gdje će povremeno biti kiše, pljuskova i grmljavine. U drugom dijelu dana i osobito navečer kiše ili pljuskova može biti mjestimice i uz obalu, ali će se u mnogim krajevima zadržati suho, osobito na srednjem Jadranu. U početku će puhati umjerena tramontana, na moru sjevernog Jadrana i jaka, piše Crometeo.

Popodne u južnoj Dalmaciji prolazno slab levant i jugo, drugdje će okraćati na buru koja će se navečer proširiti na čitavu obalu uz postupno jačanje, a podno Velebita će ponovno postati olujna. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 3 do 7°C, uz obalu i na otocima od 7 do 14°C. Najviše dnevne temperature u zaobalju od 11 do 15°C, uz obalu i na otocima većinom od 14 do 19°C.

U petak će biti djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku i u većini krajeva suho vrijeme. Puhat će umjerena do jaka bura, podno Velebita olujna s orkanskim udarima. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 3 do 7°C, uz obalu i na otocima od 8 do 14°C. Najviše dnevne temperature u zaobalju od 11 do 15°C, uz obalu i na otocima većinom od 15 do 20°C.

U subotu će biti pretežno sunčano ili pretežno vedro. Ujutro će puhati umjerena do jaka bura, podno Velebita olujna. Sredinom dana i osobito poslijepodne bit će u slabljenju. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 4 do 8°C, uz obalu i na otocima od 9 do 16°C. Najviše dnevne temperature u zaobalju od 15 do 18°C, uz obalu i na otocima većinom od 18 do 22°C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...