Zatekao suprugu u strastvenom zagrljaju svoje majke – od šoka pao u nesvijest

Portale diljem Balkana preplavila je bizarna priča iz Sarajeva, koja će glavnom akteru, nema sumnje, ostaviti duboke psihološke traume. Adnan Hadrić iz sarajevskog predgrađa naišao je na prizor koji je teško mogao zamisliti: svoju suprugu Velidu našao je u naručju svoje majke.

Nakon tog incidenta, 47-godišnja Velida je napustila supruga i troje dece i počela zajednički život s dotadašnjom svekrvom, 62-godišnjom Naidom Mandal.

Susjedi pričaju da su Velida i Naida bile na glasu kao uzorne žene i brižne majke te da su od počćetka njenog braka s Adnanom bile jako prisne. Često su znale zajedno izlaziti, skupa su išle na more i rušile sve stereotipove o vječnoj zavadi između svekrva i snahi.

No, dok joj je cvjetao odnos sa svekrvom, Velida i tri godine mlađi Adnan su se sve više udaljavali, a isto se dogodilo Naidi i njenom suprugu Mustafi.

Svi su mislili da su u pitanju prolazne krize, ali sve se, piše portal Sarajevo365.com doznalo potkraj srpnja kada su žene jedne večeri rekle da idu u zajedničku kupovinu.

– Te noći kada sam otišao da nahranim pse čuo sam nekakvo cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: „Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi netko išao u kupovinu bez para” – objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je čuvši sve to pao u nesvijest.

Nakon što se idućeg dana malo oporavio, suočio se s majkom i suprugom, koje su sve priznale. Odselile su se i iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...