Hajduk kažnjen: Utakmica registrirana 3:0 za Dinamo, Bijeli moraju platiti odštetu

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni u utorak je objavio odluku kako se neodigrana utakmica 16. kola između Dinama i Hajduka registrira rezultatom 3-0 u korist Dinama zbog neopravdanog nenastupanja momčadi Hajduka, dok će odluku o mogućoj dodatnoj kazni Hajduku naknadno donijeti disciplinski sudac Krešimir Vlajčević.

“Povjerenik za natjecanje MaxTV Prve lige Josip Brezni primjenom članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a donio je odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo-HNK Hajduk rezultatom 3-0 par-forfe u korist GNK Dinamo zbog neopravdanog ne nastupanja momčadi HNK Hajduk.

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamo nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na osnovu dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje.

Dokumentacija s neodigrane utakmice dostavljena od službenih osoba utakmice predana je Disciplinskom sucu MAXtv Prve lige na daljnje postupanje”, stoji u odluci povjerenika Prve HNL.

Susret između Dinama i Hajduka trebao je biti odigran u subotu u 15 sati na stadionu Maksimir, ali gostujući sastav odbio je istrčati na travnjak nakon što je nekim pripadnicima Hajdukove navijačke skupine zabranjen ulazak na stadion.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...