Hladne jesenske dane u Zadru će zagrijati KnockOut party!

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima te uz atraktivan party program nudi vrijedne nagrade! Mladi iz cijele Hrvatske doživjet će dašak atomosfere najpoznatijeg regionalnog ski festivala koji nas u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres.

KnockOut party ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija ove subote, 08. studenog 2014. gostuje u Svarog Baru u Zadru sve posjetitelje očekuje nezaboravna zabava, one pak najsretnije KnockOut Snow Festival razveselit će aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu. U slijedećih mjesec dana KnockOut tim obići će brojne hrvatske gradove, a idući na redu, nakon Zadra, je party u King Of The Night Pubu u Ivanić Gradu!

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kuna po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut tim je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučio unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015. mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale i Luca Montecchi, a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kuna uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.eu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...