Cestitka_Uskrs

Intrade rasprodale dva zagrebačka božićna koncerta; Scardona najavila i treći!

Ove godine će Tomislav Bralić i klapa Intrade svoj tradicionalni prosinački koncert u Zagrebu otpjevati čak tri puta zbog velikog interesa. Neki se već šale da se jedan koncert pretvorio u “Tjedan Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom!”

Prvi koncert koji se tradicionalno održava na 6. prosinca rasprodan je, no u rekordnom roku rasprodan je i drugi koncert predviđen samo dan kasnije na 7. prosinca. Zbog velike zainteresiranosti najavljen je i treći koncert za 11. prosinca za sve one koji su ostali bez uaznica za prva dva koncerta. Gost na koncertu bit će Tedi Spalato.

Tomislav Bralić i klapa Intrade iza sebe, a u sklopu tradicionalnih božićnih koncerata u Zagrebu, već imaju rasprodanu Arenu Zagreb, nekoliko rasprodanih velikih dvorana Doma sportova, rasprodan Lisinski i sada se povijest rasprodanih koncerata ponavlja.

Ovih dana Bralić i klapa ne skrivaju svoju sreću sa ovim odličnim vijestima i već su pomalo nestrpljivi susresti se sa zagrebačkom publikom koja ih tolike godine podržava, voli i uvijek iznova jedva čeka vidjeti i čuti.

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mjestima Scardone i na blagajni Lisinskog.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...