Koji dio ženskog tijela muškarci vole najviše

Muškarci jednostavno obožavaju žensko tijelo, a kad ga vide u golom izdanju lako se raspamete, no i u obučenim varijantama njihova mašta radi sto na sat i mentalno skida one dijelove tijela koje najviše vole.

Dosta se istraživanja zabavljalo pronalaženjem odgovora na pitanje koji je dio ženskog tijela najmiliji muškarcima, i više manje sva su došla do vrlo sličnih rezultata.

Iako u rezultatima postoji i finija podjela, primjerice neki vole velike grudi, drugima su prosječne najdraže, dok će treći poludjeti za onim malima, sve su te varijante svedene pod zajednički nazivnik, pa da vidimo koji je to dio ženskog tijela najomiljeniji najvećem broju muškaraca.

Prvo mjesto, i to prilično uvjerljivo, s 22 posto osvojila je guza. Za dobrom će se pozadinom okrenuti svaki muškarac, a to što gotovo četvrtina preferira upravo taj dio muškog tijela objašnjava pomamu za nekim svjetskim zvijezdama koje su odigrale upravo na kartu svoje guze.

Grudi su na drugom mjestu, a sve moguće podvarijante zajedno uspjele su prikupiti ukupno 17 posto. Kao što su pokazala istraživanja, upravo kombinacija ova dva dijela u njihovim jačim varijantama izaziva u muškom mozgu pravu pomutnju, aktivirajući dijelove mozga zadužene za osjećaj nagrade koji reagiraju kao na drogu.

Treće je mjesto s ne baš laskavih sedam posto pripalo nogama, dok čak 29 posto muškaraca toliko obožava cijelo žensko tijelo da ne može izdvojiti neki poseban dio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...