Mladen Grdović odlučan u ulozi oca: “Učinit ću sve da mi kći ne bude pjevačica!”

Naš najveći šoumen Mladen Grdović razveselio je fanove novim studijskim albumom “Samo more to zna”, trideset i nekim u karijeri jer točan broj više ni on sam ne zna. Sadrži i dva dueta “Dvi sestre” s Matom Bulićem i “Dilili su zemlju braća” koji je otpjevao s Vinkom Cocom.

Šetnje u kasnu noć

“Dilili su zemlju braća” zadnja je pjesma koju je Coce snimio. Lani smo u isto vrijeme završili u bolnici, nazvao sam ga i pitao kad ćemo snimiti i spot, a on je rekao da za 20 dana izlazi iz bolnice, ali nažalost nije izašao. Nakon smrti oca i Tomislava Ivčića, Cocin odlazak najgore je što mi se dogodilo u životu jer smo više od 30 godina bili prijatelji, sjetio se Grdović i dodao da se ljudi danas velikog Ivčića ne sjećaju dovoljno, ali i da mlađi pjevači nemaju dovoljno respekta prema starijim kolegama.

Kad je Tereza Kesovija prošla pokraj mene na mom prvom nastupu na Splitskom festivalu, pozdravio sam je i pitao: “Tereza kako ste”, govorio sam vi svima starijima, a danas ovi mlađi prođu pokraj tebe da te i ne pogledaju, samo mahnu u stilu tko te j…, kritizira Zadranin.

Dok je bio mlađi i imao gustu kosu, priznaje, žene su puno više ludjele za njim nego danas.

Nisam zgodan kao Richard Gere ili Mel Gibson, ali sam zgodniji od Nicholasa Cagea. Jedino što imam vražje plave oči kao Mel Gibson, smije se popularni Grdi.

Nada se da njegova 11-godišnja kći Saraneće krenuti njegovim stopama.

Sara je naslijedila talent od mene, odlično pjeva i svira, ali sve ću napraviti da ne postane pjevačica. To je vrlo težak posao.

Kad ne nastupam dva-tri dana, šetam po dvorištu do tri-četiri ujutro jer ne mogu zaspati koliko mi je poremećen bioritam – kaže pjevač i nastavlja priču o svojoj mezimici:

Sari u školi najgore ide matematika, ali zna računati kad joj treba novac pa mi kaže: “Tata, daj mi sto kuna”. Ne pomažem joj u pisanju zadaće, to rade njena majka Emina i moja supruga Brankica. Njih su dvije u jako dobrim odnosima i drago mi je da se Emina udala.

Uzrujan navijač

Ovaj veliki nogometni fan svjedočio je neredima na nogometnoj utakmici prošle nedjelje u Milanu.

Dvadeset mulaca obuklo se u crnokošuljaše i počelo bacati dimne bombe. Bilo mi je žao gledati naše igrače, Luku Modrića, kojem sam pjevao na piru, Ivana Rakitića, čijeg ćaću poznajem.

Ivan Todorić i ostatak ekipe s kojom sam bio zgražali su se nad situacijom. Toliko sam se uzrujao da sam otišao dolje u separe pojesti sendvič i nastavio gledati utakmicu na TV-u. Ti što su radili nerede toliko su nenormalni da ih nije bilo briga što ih na stadionu snimaju brojne kamere, a ja znam da ima puno kamera jer sam već desetak puta bio na San Siru, rekao je Grdović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...