Najavio kataklizmu: “Sve što je u vodi, na zemlji i zraku bit će zaustavljeno!”

Svjetski poznati fizičar sa Sveučilišta u New Yorku gostovao je na američkoj nacionalnoj TV postaji CBS u petak 7.11. i tamo je najavio kataklizmu. Upozorio je da će se oko 250 milijuna ljudi poglavito u SAD-u krajem ovog tjedna naći na udaru katastrofe Biblijskih razmjera. Kako je rekao Michio: “Sve će otići k vragu” i dogoditi će se “Boom Genesis”.

– Sve što je na zemlji, vodi i u zraku biti će zaustavljeno masivnim vremenskim poremećajem čiji se vrhunac očekuje između 13. i 15. studenog,” nastavio je. “Neizravni učinci ovog poremećaja osjetit će se cijeli mjesec, a polako ćemo se morati priviknuti da se zemlja mijenja i da će sve više pokazivati silu, zaključio je.

Zanimljivo je kako su prije nekog vremena u javnost procurile informacije kako se elita u masovnom pohodu seli u podzemne gradove. Isto tako nedavno smo izvjestili kako su Vlasti SAD-a pripremile 200 milijuna vreća za leševe, a kojima se nije znala točna namjena. No, čini se kako je sada jasno za što se spremaju.

Zasigurno, ako su se Vlasti pripremile, bankari pobjegli u podzemlje, vreće za leševe također spremne, nemoguće je ne pretpostaviti da će ova Biblijska katastrofa biti izazavana tajnom tehnologijom za kontrolu vremena HAARP, a cilj je, osim najavljene depopulacije i ubojstva milijuna ljudi, izazvati totalni kaos i kataklizmu kako bi se nakon toga mogao uvesti novi red i potpuna kontrola, odnosno Novi svjetski poredak. Ako se najavljena kataklizma zaista dogodi, to će ostaviti posljedice na cijeli svijet, ne samo na SAD.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...