Karamarko: “Istraga protiv Kalmete je u funkciji političke kampanje i diskreditiranja uspješnog HDZ-a!”

Svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja se održala danas u HNK-u povodom dodjela nagrada Grada Zadra nazočio je i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, koji je iskoristio ovu prigodu prokomentirati proširenu istragu USKOK-a u slučaju Remorker-HAC, protiv stranačkog kolege i aktualnog zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete.

Pred brojnim novinarima Karamarko je istaknuo kako je ta istraga zapravo samo dio političke igre, odnosno dio kampanje kako bi se prikrila nesposobnost aktualne Vlade te odvratila pozornost od pravih problema.

– Ja sam Zadranin, ovo je i moj grad te sam došao proslaviti njegov Dan. Nije dobro komentirati takve istrage, međutim ono što mogu reći je činjenica da nakon godinu i pol dana nakon završetka ispitivanja u nekakvim predistražnim radnjama opet dolazi isto na repertoar i istraga se proširuje i na Božidara Kalmetu kao na 14. osumnjičenog, čini mi se. Logično je zapitati se da li je to u funkciji kampanje? Naravno da jest! Naime, ova Vlada nema što više za ponuditi ovoj zemlji. Prolazi joj treća godina na vlasti, a oni još uvijek ne znaju što bi. Oni traže još jedan mandat da bi vjerojatno u slijedećem mandatu, slijedeće tri godine novog mandata smišljali što bi trebalo učiniti da se Hrvatsku izvuče iz krize. Ali ono što su obećali i ja im to vjerujem, nećemo se više baviti ničim, ali ćemo zato probati diskreditirati Hrvatsku demokratsku zajednicu kroz njezine viđenije pojedince. Daa, ako me pitate da li je ovo podrška mom rodnom gradu i uspješnom HDZ-u u mom gradu, onda je to svakako tako, istaknuo je Karamarko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...