U sklopu projekta B.hive: Održan Sajam udruga na Narodnom trgu

U sklopu provedbe projekta “B.hive: Ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala“, danas na Narodnom trgu održan je Sajam udruga.

Udruge koje kroz projekt “B.hive” primaju besplatne usluge iz četiri područja (knjigovodstvo, odnosi s javnošću, izrada web stranica i izrada projektnih prijedloga) na Sajmu udruga predstavile su svoje djelatnosti i aktivnosti široj javnosti i promovirale svoj rad.

Sajam udruga jedna je od aktivnosti projekta “B.hive” čiji je cilj osnažiti ulogu organizacija civilnog društva (udruga) u poticanju rasta zapošljavanja i razvoju ljudskih potencijala u Zadarskoj županiji.

Projekt „B.hive“, čiji je nositelj udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja “Eko-Zadar“, financiran je iz Europskog socijalnog fonda. Na provedbi projekta, kao partnerske organizacije sudjeluju Zadarska županija, Grad Zadar, Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Zadar, Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA NOVA i Centar za društveno-humanistička istraživanja.

– Provedba projekta traje 20 mjeseci te mu je ukupna vrijednost 187.358,07 eura, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 93,92 posto, tj. 175.968,07 eura.
Kroz Program Europa Plus za međufinanciranje, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva podržala je provedbu projekta kroz osiguranje sredstava za međufinanciranje u iznosu od 200.000 kuna, kazala je Taida Garibović, voditeljica projekta.
Voditeljica projekta
Taida Garibović

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...