Završila potraga za Šukerom: Predsjednik stigao u Bangkok

Davor Šuker je u Bangkoku gdje će sudjelovati na atraktivnom projektu koji okuplja nogometne legende, objavio je službeni HNS uz fotografiju Šukera kao dokaz.

Kraj potrage. Šuker je pronađen. Prvi čovjek saveza otputovao je iz Hrvatske 22. studenog i od tada mu se gubi svaki trag. Nije ga bilo na izvandrednoj sjednici saveza o neodigranom derbiju, Vrbanović je tada rekao da je Šuker u Londonu,službeni HNS tvrdio je da je u Bangkoku, neki su pisali da je na Karibima…

No evo Šukera u Bangkoku gdje će biti gost predsjednika tajlandskog nogometnog saveza Worawija Makudija. Šuker će s Nestom, Cafuom, Decom, Ševčenkom, Djorkaeffom i ostalim igračima u momčadi Luisa Figa igrati protiv ekipe Fabija Cannavara u kojoj su Kluivert, Michael Owen, Lizarazu, Jari Litmanen…

Radi se o humanitarnom projetku kojem je cilj popularizirati nogomet u Aziji. Prvi susret ove dvije momčadi na rasporedu je 5. prosinca u Bangkoku.  Ali gdje je bio Šuker svih ovih dana? Službeni HNS kaže kako je u Londonu dogovarao prijateljske utakmice hrvatske reprezentacije, a u subotu je stigao u Bangkok.

Priopćenje HNS-a

Nakon što je u Londonu odradio nekoliko pregovora oko prestojećih prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije, predsjednik HNS-a Davor Šuker stigao je u Bangkok gdje će biti jedan od sudionika projekta “Global Legend Series”.

Humanitarni projekt koji za cilj ima i popularizaciju nogometa u Aziji okupio je brojne osvajače svjetskih prvenstava, Lige prvaka i Zlatnih lopti, a prvi susret ove serije igrat će se 5. prosinca u Bangkoku.

Među odabranim zvijezdama je i Davor Šuker, osvajač Lige prvaka s Real Madridom i Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva 1998. godine kada je Hrvatska osvojila brončanu medalju.

Šuker će se zajedno s Nestom, Cafuom, Zanettijem, Decom, Ševčenkom, Djorkaeffom i drugima priključiti momčadi Luisa Figa, a snage će odmjeriti protiv ekipe koju će predvoditi Fabio Cannavaro, a za koju će igrati velikani poput Kluverta, Owena, Lizarazua, Litmanena i drugih.

Šuker će u danima prije utakmice biti gost Worawija Makudija, predsjednika Tajlandskog nogometnog saveza i dugogodišnjeg člana Izvršnog odbora Fife te jednog od najmoćnijih ljudi azijskog nogometa. Osim o potencijalnim turnejama hrvatske reprezentacije po Aziji, Šuker će s domaćinima razgovarati o drugim poslovnim i nogometnim prilikama koje Azija kao tržište nudi, imajući u vidu da puno vodećih svjetskih klubova i reprezentacija u Aziji vide puno poslovnih potencijala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...