Bajlo potvrdio: “Sinovčić i Zebić podnijeli su neopozive ostavke na dužnosti koje su obnašali u NK Zadar!”

Nakon što je Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu jučer ukinulo rješenje o istražnom zatvoru za Rena Sinovčića i ostalih sedam osoba koje su privedene zajedno s njim u USKOK-ovoj akciji Ribar, te nalažilo sutkinji istrage Jadranki Mandušić da na novo zakazanom ročištu objasni svoju odluku o jednomjesečnom pritvoru, u odnosu na jamstva te odbijanje istih, kao i na obrazloženje o opasnosti ponavljanja djela, sa zadarskih Stanova stigla je vijest kako su Reno Sinovčić, predsjednik Nadzornog odbora NK Zadar i direktor Dalibor Zebić, podnijeli neopozive ostavke na dužnosti koje su obnašali.

“Pisma iz Remetinca”  s navedenim ostavkama stigle su na adresu Josipa Bepa Bajla, predsjednika skupštine dioničara NK Zadar koji je potvrdio ovu vijest.

– Primio sam njihove ostavke te sada u razumnom roku moramo postupiti prema  pravilniku Skupštine koja mora izabrati nove članove Nadzornog odbora. Sukladno spomenutom pravilniku bit će izabran i predsjednik Nadzornog odbora, ali i novi direktor kluba. Postoji zakonska procedura kojom će sve to ići, no klub će unatoč tome normalno funkcionirati, kao i do sada, istaknuo je Bajlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...