Cestitka_Uskrs

“Iako sam znala da u Hrvatskoj vlada čemer i jad, sad sam to i neposrednim iskustvom spoznala”

Kolinda Grabar Kitarović večeras je na predizbornom skupu u Velikoj Gorici otkrila kako je s guštom predsjedniku Ivi Josipoviću na jutrošnjem sučeljavanju poklonila svoj program te da mu je s jednakim guštom na njegovim stranicama napisala poruku koju će, kako je rekla, pamtiti i 28. prosinca.

Naime, Josipović je optuživao Kolindu da nema program i kako ga nitko na papiru nije vidio pa ga je zato HDZ-ova predsjednička kandidatkinjarazuvjerila. U posljednjih sedam dana, Grabar Kitarović ponovno je proputovala Hrvatsku, a u zadnja dva i pol mjeseca prešla je više od 30.000 kilometara.

Iako sam znala da u Hrvatskoj vlada čemer i jad, sad sam to i neposrednim iskustvom spoznala – rekla je Grabar Kitarović koja je i Vladu i aktualnog predsjednika optužila za bezidejnost.

Hrvatska je u dubokoj socijalnoj i gospodarskoj krizi. Europska komisija  upozorava nas da smo na rubu propasti, a 90% građana kaže da Vlada vodi državu u krivom smjeru, ali Josipović kaže da je to pravi put – poentirala je Kolinda.

Josipović se pet godina izgovarao da su mu ovlasti premale, a sada se sjetio da bi mijenjao Ustav. Ali to mu neće proći jer u taj njegov program izbornih pobjeda ne vjeruje niti SDP koji ga podržava kako kandidata – poručila je na skupu Kolinda. Ponovno je optužila vladajuće u Hrvatskoj da je ravno veleizdaji to što iz kohezijskih fondova EU nisu povukli niti kune naglasivši da je za RH za 2014. bilo pripremljeno11 milijardi kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...