Japanci oduševljeni vinima Kraljevskih vinograda

Kraljevski vinogradi izvoze u Japan vrhunska domaća vina

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Kraljevski vinogradi d.o.o. iz Zadra ulaze u novu godinu s lijepim vijestima − isporučili su u Japan prvih 2.000 butelja vrhunskih vina Pošip i Crljenak te kvalitetnog vina Plavac mali.

Proizvodi se nisu posebno prilagođavali japanskom tržištu i sve su etikete vina originalne. Posebnost su boce sa staklenim čepovima Vino Lok, inovativnim proizvodom koji je sve popularniji u svijetu vina, a Kraljevski vinogradi među prvim su vinarima u Hrvatskoj koji koriste ovu najsuvremeniju tehnologiju pakiranja vina.

Jednostavnost i učinkovitost samo su neke od karakteristike čepova Vino Lok, koji sprječavaju propuštanje zraka u butelju, kao glavnog uzročnika oksidacije vina. Vino Lok tehnički je i organoleptički 100 posto neutralan, potpuno ispunjava prehrambene standarde i atraktivan je za potrošače.

Odabir japanskih distributera pokazuje koliko su proizvodi vina Punta Skala inovativan i suvremen izbor za potrošače.

Direktor Kraljevskih vinograda Zoran Pantalon kazao nam je:

– Kraljevski vinogradi počinju izvoziti u Japan kompletan asortiman svojih autohtonih vina, koja su na degustacijama dobila vrhunske ocjene japanskih distributera i potrošača. Osim što su prve količine vina već isporučene na japansko tržište, Kraljevski vinogradi sudjelovat će i na najvećem sajmu u Japanu, Super Market Trade Showu, koji se održava od 10. do 12. veljače 2015. godine u Tokiju, s cjelokupnim proizvodnim programom vina Punta Skala. Naš je tim ponosan na to što smo uspjeli ući na jedno tako veliko i važno tržište sa zahtjevnim potrošačima, što nam dodatno potvrđuje kvalitetu naših vina.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar