Lako ćete se zaljubiti u novi album “Cviće” Tomislava Bralića i klape Intrade!

Na zadnjem studijskom albumu “Sritan čovik” Tomislav i klapa su okupili velik broj hitova, dok je zadnji live album “Arena Zagreb”  prodan u zlatnoj nakladi! Zato su velika očekivanja i za njihov novi studijski album Cviće koji će se sljedeći tjedan naći u prodaji, dok će prve primjerke posjetitelji moći kupit sutra i prekosutra na tradicionalnom zagrebačkom koncertu u Lisinskom !

Na albumu, koji izlazi u elegantnom digipack izdanju, se nalazi pet poznatih  i sedam  novih pjesama među kojima je i duet sa Zoricom Kondžom. Ovo je album u koji ćete se lako moći zaljubiti, prošaran toplim tekstovima i ugodnim melodijama, a u sebi nosi dašak mora i ljubavi zbog kojeg ćete ga morati preslušavati još jednom…i još jednom…

Na zvuku su radili poznati autori i aranžeri – Ivica Badurina, Jakša Fiamengo, Duško Rapotec Ute, Remi Kazinoti, Vinko Barčot,  Davor Juraga, Igor Ivanović i drugi koji su garancija da sa ovim albumom ne možete falit i da je ovo najbolji glazbeni poklon ovog Božića!

Evo ga! Konačno novi album Cviće. Veselim se jer opet imam album na koji sam ponosan. Nadam se da će ga i moja publika prepoznati i brzo naučiti nove pjesme i da ćemo ih zajedno dugo, dugo pjevati! Klapa i ja poklanjamo svima Cviće i želimo svima puno zdravlja za Božić i Novu godinu, kazao je Tomislav Bralić.

Novi album Cviće Tomislava Bralića i klape Intrade dolazi u trenutku afirmacije i nadahnuća ovog glazbenog subjekta. Interpretativna zrelost, lakoća izričaja, uzbudljiva energija očituje se u svakoj pjesmi gdje poput misionara prenose glas esencije ljubavi, ljepote, mirnoće duha u ambijentima mora kamena, masline, bure i juga. Naposljetku, idu korak dalje u kojem koketiraju sa modernim pop izričajem utkanim u aranžerskim uracima te interpretativnim dosezima. Album Cviće je iskren uradak kojeg treba imati kao nešto u što smo vječno zaljubljeni, rekao je umjetnički voditelj klape, Davor Petrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...