Linić: “Stoja Mučaji laže, zbog toga je policija i procesuira!”

Bivši ministar finacija Slavko Linić u emisiji Hrvatskoga radija “Poligraf” teško je optužio šeficu porezne uprave u Zadru Stoju Mučaji.

Odbacujući bilo kakvu vlastitu odgovornost, kao i svojega tadašnjega pomoćnika Branka Šegona u slučaju predstečajne nagodbe Sinovčićeve tvrtke Vox, Linić je rekao da su oni donijeli negativno rješenje, a da je Stoja Mučaji o svemu lagala te spriječila postupke koji bi doveli do obustave predstečajne nagodbe Voxa:

– Nije upozoravala, jer upravo gospođa Mučaji je obustavila postupak raspitivanja imovine i postupak proboja pravne osobnosti, a zbog toga što je ona trebala odraditi, trebao je biti i obustavljen postupak predstečajne nagodbe. U onom trenutku kad je ona izdala rješenje da nema nikakvih sumnjivih radnji postupak je nastavljen. Prema tome ona je potpisala dokument kojim je to nastavljeno. Nitko ne može njoj osporiti taj dokument jer joj to garantira pozicija. I opet je gospođa Mučaji umjesto da ode na sud neovlašteno poslala nekog svog djelatnika i zbog toga se vode i svi ovi postupci. Ostaje uvijek pitanje kako jedna laž odgovorne osobe koja je evidentno kriva za sve ovo što se događa, a zbog toga je policija i procesuira, mi sada najedanput moramo odgovoriti na njene lažne optužbe, kazao je uz ostalo Slavko Linić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...