Omerka Šarić pitala Kalmetu: “Šteti li ugledu grada što ste vi službeno osumnjičeni za organizirani kriminal?!”

Pretres na ulasku u zgradu Grada Zadra šokirao je gradske vijećnike, te se na isto referirala i SDP-ova Omerka Šarić koja je istaknula da se na ulasku u zgradu Gradske uprave nad njom zatražio još naknadni pretres koji nije bio učinjen jer se pojavio dogradonačelnik Vrančić, kojem se zbog toga zahvalila.

– Kolega Milin bio je istaknuo kako je naš posao voditi računa i doprinositi ugledu grada Zadra. Iako vjerujem nismo mislili na iste stvari. Mislim da ugledu grada i njegovim interesima ne štete incidenti na sjednicama već nešto drugo. Šteti li ugledu grada možda činjenica što je gradonačelnik Kalmeta službeno osumnjičen za organizirani kriminal, pitala je Šarić na današnjoj sjednici.

Na sjednici je razvidno kako su se za verbalne, za sada, sukobe pripremili i HDZ-ovi vijećnici, ali i oporba koja je ovaj put intenzivno uključila i klub SDP-a.

– Ja nisam osumnjičen za organizirani kriminal, na mene je samo proširena USKOK-ova istraga. Ako vas ta činjenica veseli nek vas veseli. Vidjet ćemo čime će rezultirati ta istraga. Odgovorno tvrdim kako ona  sada ne šteti radu Gradske uprave,  naglasio je Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...