“Deset dana bez ekrana” i “Umjetnost demokracije”

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je prošle školske godine (2013./2014.) financiralo dva projekta Udruga sa zadarskog područja, koje se bave izvaninstitucionalnim odgojem. Oba projekta, “Deset dana bez ekrana” i “Umjetnost demokracije”, uspješno su provedena.

Predstavljanje projekata održat će se u ponedjeljak, 15. prosinca, od 15:00 do 16:00 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

Mala filozofija i CINAZ prezentirati će dva navedena uspješna projekta. Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ će predstaviti svoj jedinstveni i nacionalno prepoznatljiv projekt Deset dana bez ekrana, kojeg uspješno provodi u osnovnim školama diljem Hrvatske od 2008. godine.U sklopu projekta udruga je do sada objavila priručnik za provedbu projekta, knjigu “Tamna strana ekrana” te najnoviju, dvojezičnu, brošuru na hrvatskom i engleskom jeziku, u sklopu provedbe projekta “Deset dana bez ekrana – deset dana drugačijeg gledanja” u školskoj godini 2013./2014., pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Publikacije su dostupne besplatno, a moći će ih dobiti i na predavanju u Gradskoj knjižnici Zadar.Više informacija možete potražiti na: www.udrugacinaz.hr

Udruga Mala filozofija predstaviti će rezultate projekta “Umjetnost demokracije”, koji je proveden u Obrovcu, Dalju i Sinju. U sklopu projekta održane su i tri građanske akcije, u kojima je promoviran Obrovac kao turistička destinacija, sagrađeno vježbalište (street workout) u Dalju, te su organizirani događaji s ciljem skupljanja sredstava za obnovu knjižničnog fonda Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju.U sklopu predstavljanja projekta prezentirati ćemo evaluaciju i rezultate projekta te brošuricu “Umjetnost demokracije” 2013./2014.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...