Prvi u Hrvatskoj: Hostel Forum dio međunarodne kolekcije neobičnih hotela svijeta – GoUnusual

Zadarski hostel, Boutique Hostel Forum, prvi je smještajni objekt u Hrvatskoj koji je izabran da bude dio prestižne međunarodne kolekcije neobičnih hotela svijeta – GoUnusual.

Riječ je o višestruko nagrađivanom online i tiskanom vodiču koji prezentira i promovira više od 300 nevjerojatnih, jedinstvenih i neobičnih objekata gdje, kako kažu predstavnici vodiča, “možete spavati s pričom. Od kućica na stablu, špilja, aviona, vlakova, crkve, iglua i zatvora – čak i objekata pod vodom.”

Ekipa iz hostela Forum prigodom ovog priznanja kaže kako je počašćena te kako će cijela priča oko prisutstva u skupini GoUnusual pridonijeti promociji ne samo hostela, već i Zadra kao destinacije.

Svevremenska arhitektura, moderan dizajn, iznimna lokacija i impresija jedinstvene cjeline hostela i vanjskog života na Forumu, kao centralnom mjestu susreta kako nekada tako i danas, bili su argumenti zahvaljujući kojima je vodič GoUnusual odlučio uvrstiti ovaj hrvatski objekt u svoju svjetsku priču i tako ucrtati Zadar na turističku mapu destinacija sa neobičnim smještajnim objektima.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...