Pupić Bakrač: “Uhićenjem Sinovčića riješen je samo jedan krak interesne političke organizacije!”

Komentar na jutrošnja uhićenja za sada je dao jedino Marko Pupić Bakrač, gradski vijećnik.

– Uhićenjem Rena Sinovčića riješen je samo jedan krak interesne političke organizacije koja godinama provodi strahovladu u Zadru. Nemoguće je da je NK Zadar imao temeljni kapital od 70 milijuna kuna kada je i bivši direktor Novica Erlić svojevremeno izjavio da NK Zadar nema ni kune imovine, kazao je Pupić Bakrač.

– Sinovčić je tako postao vlasnik na nekakvih navodnih 70 milijuna kuna potraživanja koje je on navodnim pozajmicama davao igračima, a iako sam u niz navrata na to upozoravao gradonačelnika Zadra Božidara Kalmetu i tvrdio da je privatizacija nezakonita, oni nisu nikad reagirali i mogu stoga pretpostaviti da su mu pogodovali. Meni su nedavno nepoznati počinitelji bacili dvije eksplozivne naprave u dvorište. Oni koji su se usudili suprotstavljati se završavali su u medijima Rena Sinovčića na naslovnicama i nad njima se provodio medijski reket i sve to govori o strahovladi u Zadru, ali ovo je samo jedan krak, dodao je.

Kako napominje, ne zna što se Sinovčiću stavlja na teret ali je uvjeren da privatizacija NK Zadra nije provedena zakonito te da u tome svoju ulogu imaju i Grad Zadar i gradonačelnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...