Samsung u Ljubljani otvorio centar za poslovnjake

Executive Briefing Centar u Ljubljani prvi je te vrste u regiji. Riječ je o izložbenom prostoru u kojem potencijalni i postojeći poslovni korisnici mogu iz prve ruke provjeriti Samsungova rješenja i uređaje.

– Prve reakcije partnera i korisnika izuzetno su pozitivne. Posebno ističu mogućnost demonstracije sustava po načelu ključ u ruke, namijenjenih različitim vertikalama te pripreme sadržaja prema identificiranim potrebama korisnika, kao i stalan postav široke palete uređaja i rješenja. Naši stručnjaci, kao i kolege iz partnerskih tvrtki, vrlo brzo nakon snimke stanja i specifičnih potreba korisnika mogu razraditi scenarije upotrebe te ih prezentirati u stvarnom vremenu, naglasio je Danijel Bačelić, voditelj odjela za rad s poslovnim korisnicima, regionalnog Samsungovog predstavništva.

Predstavljena su rješenja poput mobilnog zdravstvenog kartona (olakšava praćenje pacijenata i smanjuje vrijeme reakcije u hitnim slučajevima) i Samsung School (korištenjem tablet računala i interaktivne ploče, omogućava brzo dijeljenje informacija i bilježaka s predavanja, trenutan uvid u razumijevanje predavanja, kvizove znanja, ankete i raspravu).

Predstavnici Samsunga istaknuli su i sustav KNOX, mobilnu platformu osmišljenu kako bi pružila naprednu zaštitu podataka i privatnosti.

U stalnom izložbenom postavu bit će razni uređaji, od zaslona velikih formata, hotelskih televizora, rješenja za ispis, tablet računala i pametnih telefona do široke palete računalnih monitora, namijenjenih raznovrsnim profilima poslovnih korisnika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...