Sinoć u prostoru bivšeg Foruma otvoren “Podroom”, novi klub u gradu

Nakon dugo čekanja, zadarska noćna scena, od sinoć je bogatija za novi klub, naziva Podroom, a koji za cilj ima objediniti domaće i urbano.

Iako je sinoćnja zabava bila namijenjena za sve bliske prijatelje i suradnike kluba, već večeras od 23 sata na službeni početak rada dobrodošli su svi koji su željni dobre zabave.

Na sinoćnjoj predpremijeri splitski bend je okupljene uzvanike zabavljao live svirkom hitova domaćih izvođača, što je relativno prikladno za proslavu svečanog otvorenja jednog specifičnog, ugodnog klupskog prostora. Da li će opus glazbe ostati isti ili će se nadovezati na  glazbeni izričaj na koji smo naviknuli u Maraschina vidjet ćemo već ovog vikenda. Bilo kako bilo, sigurni smo da će ovaj urbani prostor vrlo brzo pronaći svoje poklonike.

Podroom otvorenje

Podroom, koji se nalazi u prostoru bivšeg kluba Forum za sada će raditi samo petkom i subotom, a posjetiteljima će pružiti pravi klupski ambijent i zabavu.

Mlada PR-ica kluba, Tena Kovačević, najavljuje i rad preko tjedna u skoroj budućnosti, što je definitivno stavka koja Zadru nedostaje. Cijeli idejni projekt kluba radio je poznati zadarski arhitekt, Pero Marušić.

Podroom će, kako najavljuju organizatori, imati i organiziran doček Nove 2015.  godine, ali i brojna buduća iznenađenja u svom programu, no o svemu ćemo detaljnije saznati uskoro.

– Imate još svega nekoliko sati za najbolju odvjevnu kombinaciju i koju kap omiljenog parfema. Uhvatite bolju ili goru polovicu pod ruku i spustite se u Podroom po onaj zaboravljeni plesni korak i vječnu želju za zabavom, poručuju iz Podrooma.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...