Uz blagoslov, 18. prosinca otvara se prva socijalna samoposluga u Zadru

Socijalna samoposluga otvara se u četvrtak 18. prosinca u 10.30 sati u prostoru samostana sv. Frane u Zadru, koji se nalazi u klaustru tog samostana, na Trgu Sv. Frane. Samoposlugu otvaraju Caritas Zadarske nadbiskupije, samostan sv. Frane i Grad Zadar, kao pomoć ugroženim sugrađanima grada i okolice.

U samoposluzi će se dijeliti hrana koju će darovati dobročinitelji i tako pomoći ublažavanje teške materijalne situacije ljudi u potrebi.

Prostor će blagosloviti zadarski nadbiskup Želimir Puljić, a prigodne riječi će uputiti i ravnatelj zadarskog caritasa don Ivica Jurišić, provincijal Franjevačke provincije sv. Jeronima fra Andrija Bilokapić i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...