Večeras na Narodnom trgu koncert “Soul Fingersa”; ujutro koncert “Neprijatelja!”

Nakon par godina soul braća i “Soulfingers” opet su u srcu Zadra, gdje će danas s početkom u 18 sati na Narodnom trgu svojim laganim  i uigranim  korakom, prigodnim SF Christmas special programom,  raskošnim “lucky dollar suits“ odijelima, sjajnim glazbenicima, neodoljivom Pinky sister Lidijom i svakako energičnom i temperamentnom izvedbom,  koja spada u sam vrh visoko profiliranih glazbenih događaja, zabaviti  ne samo Zadrane, već i goste, posjetitelje grada Zadra i tako ispratiti uspješnu koncertnu sezonu Soulfingersa u 2014. godini.               
                                     
U svojoj bogatoj dvadesetrogodišnjoj karijeri odsvirali su preko 1700 koncerata. Svijetla pozornice na mnogim koncertima dijelili su s najvećim svjetskim glazbenim imenima poput BB Kinga, The Blues Brothers Banda, David Bowieja, Georgie Famea, Miriam Makeba, Sia, a u ovoj  2014. godini imali su priliku podijeliti binu i sa George Clintonom & Parliament Funkadelic, kultnim utemeljiteljima funka te sa grupom Boney M. Nastupili su ove godine i na Hungaroringu, u Budimpešti, na čuvenoj stazi Formule 1, na gala večeri sponzora Formule 1.
Soul braća najavljuju još veće širenje programa “Soul, Smile & Style- Tea Time Music by Soul fingers“ u inozemstvu kao i premijerno na zadarskom području tijekom proljeća/ ljeta 2015. godine.
NeprijateljiNakon njihovog koncerta na istom mjestu na Narodnom trgu, već sutra, na Staru godinu, s početkom u 10.30 sati ujutro nastupiti će i grupa “Neprijatelji” kao uvod u najluđu noć u godini.

“Neprijatelji” su funk show band osnovan u Zadru 2013. godine. Broje čak 10 članova od kojih ćete većinu lako prepoznati, budući da su svi članovi benda glazbenici s bogatim iskustvom. Članovi benda: Frane Brajković (vokal), Šime Jurišić (Gitara), Renato Babić (Gitara), Marino Brkljača (Bass), Rikardo Perović (Bubanj), Damir Sutlović (Keyboards), Josipa Mustać (Vokal), Ivan Bačinić (perkusije), Krešimir Validžić(Sax) te Luka Klečina (Sound engineer).

Playlista “Neprijatelja” je složena od hitova koje rado slušamo na radiu i u klubovima a koje rijetko imamo priliku čuti uživo. Michael Jackson, George Michael, Maroon5, Phil Collins, Stevie Wonder, Bruno Mars, Avicii, Dino Dvornik, Songkillers, Darko Rundek i Jinxi su samo neka od imena koje se nalaze na njihovoj playlisti.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...