Volonterski centar Zadar obilježava Međunarodni dan volontera

Volonterski centar Zadar, drugu godinu za redom, 5. prosinca 2014. godine s početkom u 13 sati u u multimedijalnoj dvorani Muzeja antičkog stakla obilježit će Međunarodni dan volontera prigodnim programom i dodjelom nagrada za promociju i razvoj volonterstva.

Uz prigodni program održat će se dodjela nagrade “Volonterska ruka“ za promociju i razvoj volonterstva na području Zadarske županije.

Na temelju prijava pristiglih putem natječaja Komisija Volonterskog centra Zadar dodijelit će nagradu organizatoru volontiranja koji se istaknuo u volonterstvu, organiziranju volonterskih aktivnosti, planiranju volonterstva, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterstva te najboljem volonteru koji se iskazao u svojim volonterskim aktivnostima. Ostalim vrijednim volonterima dodijelit će se prigodne zahvalnice.

Nagradu su osmislili učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, a prigodni program svojim će glazbenim nastupom upotpuniti učenici/volonteri Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole, kao i učenici Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar.

Obilježavanje Međunarodnog dana volontera provodi se u sklopu projekta “Zadarska županija volontira” koji je na natječaju za financiranje programa lokalnih volonterskih centara u 2014. godini dobio financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...