Zajednički božićni koncert zbora HPGD “Zoranić” i Gradske glazbe Zadar

HPGD “Zoranić“ i Gradska glazba Zadar s velikom radošću vas pozivaju na zajednički božićni koncert kojeg po prvi put priređuju ova dva najstarija zadarska glazbena ansambla.

Riječ je o koncertu koji će se održati 26. prosinca 2014. godine u 20 sati u crkvi Sv. Frane, i osim što je prigodan, ovaj je koncert značajan i po tome što je ovo prva takva suradnja Orkestra i Zbora.

Dva će ansambla na ovom koncertu izvesti niz skladbi iz bogatog repertoara hrvatskih, ali i inozemnih božićnih skladbi. Gradskom glazbom ravnat će Tomislav Košta, a Zborom Jurica Šoša.

Ulaz na koncert je slobodan.

Osim toga, Zbor “Zoranić“ gostuje u petak, 19. prosinca, u Radovinu, zajedno s KUD-ovima Radovin, Privlaka i Sv. Duh iz Posedarja, a koje vodi Ivica Dundović te će ujedno biti i jedan od izvođača na tradicionalnom božićnom koncertu koji će se održati u katedrali Sv. Stošije 27. prosinca 2014. godine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...