Bijelo Dugme će 4. prosinca nastupiti u Spaladium areni

Spaladium arena ove će godine ponuditi atraktivan glazbeni program, o čemu je stečajni upravitelj Perica Mitrović već rekao par riječi prije mjesec dana, nakon što je dvorana ponovno otvorena za građane.

Između ostalog, najavljen je i koncert Bijelog dugmeta, a Dalmacija news doznaje da će velika glazbena fešta biti upriličena 4. prosinca, tjedan dana nakon nastupa u zagrebačkoj areni. Dugme slavi 40 godina postojanja, a nema sumnje da će repertoar dobro poznat svim generacijama privući tisuće na splitski koncert.

Pjevat će Alen Islamović, a organizatori navodno vode pregovore i sa Željkom Bebekom, pjevačem originalne postave Dugmeta.

Mitrović i njegovi suradnici glazbene poslastice pripremaju i za Valentinovo i Dan žena. U tijeku su pregovori pa će se detalji doznati uskoro.

Reaktiviranje Spaladium arene dovelo je u Split i Porina, dodjelu najuglednije hrvatske diskografske nagrade. Manifestacija će se održati 6. ožujka. Odlične rezultate ostvarilo je i klizalište, po prvi put otvoreno u dvorani, a dosta se očekuje i od sajma vojne tehnike koji privlači veliki broj izlagača, ali i kupaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...