Bralić i Intrade na koncertu u Spaladium Areni ugostit će Tedija Spalata

TomisIav Bralić i klapa Intrade za svog gosta na koncertu 13. veljače ove godine u Spaladium Areni pozvali su splitskog umjetnika Tedija Spalata, a ovaj spoj ponudit će dalmatinsku pjesmu u najboljem izdanju. Tedi je Zadranima napisao njihov novi hit Cviće i taj spoj vraća nas starom dalmatinskom načinu života.

– Velika mi je čast što sam gost Braliću i klapi Intrade u Spaladiumu. Meni je užitak s njima nastupati, sad smo naše prijateljstvo još više učvrstili ovom pjesmom Cviće. Bralić i Intrade su klapskoj pjesmi dali neku novu dimneziju i sav se naježim kad razmišljam o ovom nastupu u Spaladiumu!- najavljuje koncert godine Tedi Spalato, koji je još o klapi Intrade rekao:

Osjeća se iskrenost u njihovim nastupima, pjevanju, moćni su, pjevaju iskreno, iz duše, i zato ih publika voli. Posebna je energija na njihovim nastupima, čudo su. On su klapsko pjevanje pomakli iz okvira malih prostora i to je baš impresivno.

Tedi Spalato je jedan od posljednjih čuvara dalmatinske pjesme i pokušava kroz svoje nastupe, a o svom izričaju kaže:

Učenik sam Ljube Stipišića, usadio mi je koliko je važno sačuvati naš jezik, običaje. Irci su od svoje glazbe napravili brend, to mi moramo napravit s klapskim pjevanjem. Moramo pokušati napraviti globalni brend od našeg klapsog pjevanja. Intrade su baš dobar primjer kako se naš dalmatinski izričaj njeguje, Svaka im čast – zaključio je Tedi.

Tek da podsjetimo ulaznice za ovaj koncert se prodaju u sustavu Adriaticket i on line na Croatia tickets, a dosadašnja prodaja najavljuje spektakl ispunjene Spaladium Arene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...